Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν σίτισης (2022-2023)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν σίτισης (2022-2023)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας ενημερώνει τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που υπέβαλαν και ολοκλήρωσαν την αίτηση σίτισης, ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης και ότι θα μπορούν να σιτίζονται στα φοιτητικά εστιατόρια όλων των πόλεων από Τρίτη 1/11/2022 έως 30/6/2023.

Οι παραπάνω φοιτητές/τριες μπορούν να ενημερωθούν από σήμερα Δευτέρα 31/10/2022 εάν είναι «δικαιούχοι δωρεάν σίτισης» με είσοδο στην αντίστοιχη πλατφόρμα merimna.uth.gr/apotelesmatasitisis και μετάβαση στο «Αποτελέσματα αιτήσεων για χορήγηση δωρεάν σίτισης». (Απαιτείται σύνδεση VPN & κωδικοί του ιδρυματικού λογαριασμού στο Π.Θ.)

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Οι εν λόγω φοιτητές/τριες, θα ενεργοποιούν αυτόματα το δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση κατά την πρώτη τους προσέλευση στο εστιατόριο με το σκανάρισμα της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) στον ειδικό υπολογιστή.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επισημαίνει ότι ο αριθμός των δικαιούχων φοιτητών δωρεάν σίτισης είναι ανάλογος με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου.

Παν. Θεσσαλίας: 3 καθηγητές του Τμήματος Νοσηλευτικής στη λίστα των 2% κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου / ΟΝΟΜΑΤΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr