Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Κινητοποιήσεις φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενάντια στην απόπειρα εισόδου της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας

Κινητοποιήσεις των Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ενάντια στην απόπειρα εισόδου της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας σε ΕΚΠΑ και ΕΜΠ

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από το πρωί σήμερα οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα οι Σύλλογοι Φυσικού, Χημικού ΠΤΔΕ και Ιατρικής.

Δηλώνουν την αντίθεσή τους "στο οργανωμένο σχέδιο έντασης της καταστολής και απόπειρας εισόδου της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, που εκτυλίσσεται με ευθύνη της κυβέρνησης στο ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ".


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Οι φοιτητές προχώρησαν σε κινητοποίηση το πρωί στην πρυτανεία όπου κατέστησαν σαφές ότι "δεν θα ανεχτούν την είσοδο της αστυνομίας και θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις σπουδές που έχουν ανάγκη αφήνοντας στα χαρτιά τον νέο νόμο πλαίσιο και στο σύνολο του ο νόμος Κεραμέως- Χρυσοχοϊδη".

Με συλλογικές τους αποφάσεις, καλούν "σε συγκέντρωση σήμερα στις 6 το απόγευμα στην περιφέρεια. Την κινητοποίηση στηρίζει με απόφαση του το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr