Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ορκωμοσίες ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2022)

Ορκωμοσίες ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2022)

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενημερώνει ότι στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί Ορκωμοσία δια ζώσης την Τρίτη  29  Μαρτίου 2022 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων  το Πρόγραμμα Τελετής  Ορκωμοσίας διαμορφώνεται ως εξής:

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η πρώτη ομάδα συμμετεχόντων θα ορκιστεί στις 11:30 π.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι Διδάκτορες και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες

Ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.

Έναρξη Τελετής 11:30 π.μ.

Η δεύτερη ομάδα συμμετεχόντων θα ορκιστεί στις 13:30 μ.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι Προπτυχιακοί φοιτητές/τριες

Ώρα προσέλευσης 13:00 μ.μ.

Έναρξη Τελετής 13:30 μ.μ.

Στην Τελετή Ορκωμοσίας μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως 3 άτομα ως συνοδοί σε κάθε τελειόφοιτο/η.

Η είσοδος των τελειόφοιτων και των συνοδών τους στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίων 180 ημερών) ή
  • βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19, που έχει διεξαχθεί έως εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, ή
  • βεβαίωσης αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test), που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής,

και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (με επίδειξη αστυνομικής   ταυτότητας).

Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος στην τελετή ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Στη δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου των ανήλικων, προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα κατά την επίδειξη της δήλωσης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Τέλος, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι παρακαλούνται να  παραδώσουν:

  • Ακαδημαϊκή ταυτότητα–πάσο (Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κατατίθεται η δήλωση απώλειας ή κλοπής που έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα)
  • Απόκομμα λογαριασμού από την κατάθεση στην τράπεζα του ποσού των 4,96 ευρώ εάν επιθυμούν το πτυχίο να εκτυπωθεί σε πάπυρο. Πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται το όνομα του υποψήφιου πτυχιούχου  (Αριθ. λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας GR 5801102010000020148061664).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr