Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Βγήκαν τα αποτελέσματα Στέγασης (Λάρισας-Καρδίτσας) 2021-2022

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Βγήκαν τα αποτελέσματα Στέγασης (Λάρισας-Καρδίτσας) ακαδ. έτους 2021-2022

Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενημερώνει τους φοιτητές/τριες του Ιδρύματος ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των αιτήσεων για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας-Καρδίτσας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Οι φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Π.Θ. με έδρα τη Λάρισα και την Καρδίτσα που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι στέγασης, αφού συνδεθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Σίτισης-Στέγασης https://merimna.uth.gr (απαιτείται σύνδεση VPN), εισάγοντας τους κωδικούς του Ιδρυματικού τους λογαριασμού και δούνε στο αποτέλεσμα της αίτησης τους, την τιμή «Δικαιούχοι στέγασης».

Οι δικαιούχοι στέγασης θα παραλάβουν δωμάτιο, το χρονικό διάστημα που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Οι μη δικαιούχοι στέγασης φοιτητές/τριες, που διέμεναν στην Εστία το προηγούμενο έτος, πρέπει να περάσουν από το Αυτοτελές Τμήμα Σίτισης & Στέγασης, εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να πάρουν τα πράγματά τους και να παραδώσουν το κλειδί του δωματίου τους, με δεδομένο ότι τα δωμάτια θα διατίθενται στους δικαιούχους στέγασης. Οι ενστάσεις θα υποβληθούν από Παρασκευή 03/09 ως Τρίτη 08/09 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έντυπο Ένστασης και Έντυπο ενημέρωσης & συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων φοιτητών/ριών εδώ: https://www.uth.gr/zoi/foititiki-merimna/stegasi-foititon

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών