Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Μεταπτυχιακό στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την υλοποίηση του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής», ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 11ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική, το οποίο περιλαμβάνει τις παρακάτω κατευθύνσεις:


Α. Λογιστικής και Β. Χρηματοοικονομικής
Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Τραπεζικής, Οικονομικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Διοικητικών, Πολυτεχνικών και Θετικών Επιστημών ΑΕΙ καθώς και Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών της ημεδαπής ή των αντίστοιχων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, των οποίων το πτυχίο έχει αναγνωριστεί από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.) καθώς και πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν.2916/2001, και άλλων Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με συναφή γνωστικά αντικείμενα.


Στον 11ο κύκλο του προγράμματος που θα αρχίσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2014, θα εισαχθούν τριάντα πέντε (35) μεταπτυχιακοί φοιτητές. Έντυπη αίτηση καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, χορηγούνται από τη Γραμματεία ή από το site του πανεπιστημίου.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!Δικαιολογητικά


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έως τις 29 Αυγούστου του 2014 (εκτός από το χρονικό διάστημα από 28/7-14/8/2014, στη Γραμματεία του ΠΜΣ στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Έντυπη αίτηση
Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
Αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος (αν ο υποψήφιος έχει αποφοιτήσει)
Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας με ακριβή Μ.Ο.
Δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από μέλη ΔΕΠ
Ένα από τα παρακάτω Αποδεικτικά Αγγλικής Γλώσσας:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΠΜΣ στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική (4ος όροφος γραφείο 431, κτίριο ΗΘ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, 54006 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 891693, fax: 2310 891649, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι οι εξής: Δευτέρα-Παρασκευή: 11:00 – 13:00.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr