Τελευταία Φοιτητικά Νέα - Ροή Ειδήσεων

 Ενημερωθείτε για τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ενημερωθείτε για τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, τις ώρες 09:00-15:00, θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τίτλο «Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» για να παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται από το ΑΠΘ. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


SOS: Ενημέρωση για όλα τα Μεταπτυχιακά: Την ενημερωτική σελίδα για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για κάθε νέα προκήρυξη Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ ή με Δίδακτρα), πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Στον εκθεσιακό χώρο θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων με σκοπό να ενημερώσουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος, τη συμπλήρωση της αίτησης και τη σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης καθώς και τις δυνατότητες εύρεσης υποτροφιών για την οικονομική υποστήριξη των μεταπτυχιακών σπουδών.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κ. Μαλβίνα Ροκάκη τηλ. 2310 997350 και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση πατώντας εδώ.

Μεταπτυχιακα απθ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr