Φοιτητής ο γιός του Σεφερλή / Τι σπουδάζει

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Φοιτητής ο γιός του Σεφερλή και της Τσαβαλιά / Τι σπουδάζει

20 ετών κλείνει ο γιός του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μετρούν 15 χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι ήρθε κοντά το 2003 και ένα χρόνο αργότερα υποδέχθηκαν τον γιο τους, Χάρη ο οποίος είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν.

Ο Χάρης Σεφερλής, είναι φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων αφού επέλεξε συνειδητά να απέχει από τον χώρο του θεάματος. Ο Χάρης έχει την υποστήριξη και την αγάπη των γονιών του καθώς συνεχίζει τις σπουδές του, κάτι που σίγουρα του δίνει δύναμη και έμπνευση για να προχωρήσει μπροστά.

Είσαι υποψήφιος των Πανελλαδικών 2024; Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε σχολιάσει στο παρελθόν το γεγονός ότι ο γιος του δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική αναφέροντας: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε ποτέ. Ενώ σαν πιτσιρικάς του άρεσε κι έδειχνε ότι έχει ταλέντο. Εγώ τότε και σε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει την αγάπη που έχω πάρει. Η Έλενα έλεγε όχι, μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις καλά, στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

Φοιτητής ο γιός του Σεφερλή / Τι σπουδάζει

Ο πατέρας του Χάρη, μοιράστηκε (για τα γενέθλιά του) τις ευχές του στα κοινωνικά δίκτυα με μια τρυφερή φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια του Χάρη. «20 χρόνια πριν! Η πρώτη σου επαγγελματική φωτογράφηση! Τότε είχες άγνοια! Τώρα πια – εις γνώση σου – αποφεύγεις τα πολλά φώτα! Παρ’ όλα αυτά, εγώ σου εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη ΦΩΣ! Σ’ αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και πίσω ξανά μπομπιράκο μου!», έγραψε ο Μάρκος.

Η μητέρα του, η γνωστή ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά, επίσης μοιράστηκε τις ευχές της και διαδικτυακά: «Ήρθες χωρίς να σε περιμένω κι έφερες αυτό που περίμενα πάντα… ευτυχία! Χρόνια πολλά, γερά κι ευλογημένα γιε μου! Σ’ αγαπάω ατελείωτα!», έγραψε η Έλενα, συνοδεύοντας το μήνυμά της με δύο φωτογραφίες του Χάρη, μία από όταν ήταν μωρό και μία πρόσφατη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.