Νέα Δωρεάν Μαθήματα πιστοποίησης Photoshop για φοιτητές / Άνοιξαν οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ PHOTOSHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Έναρξη: Απρίλιος 2024 (Εξ Αποστάσεως). Συμπληρώστε τη φόρμα για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα. Θέσεις Περιορισμένες.

Μέθοδος Παρακολούθησης: Εξ αποστάσεως με καθηγητές

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα. Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Θέσεις περιορισμένες.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Φοιτητές (αποδεικτικό φοίτησης) οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, αποκτώντας παράλληλα πιστοποίηση από εγκεκριμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 

  • Τα παράβολα συμμετοχής των εξετάσεων (190€) για την πιστοποίηση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.
  • Για τη συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται να έχετε εγκατεστημένο το Photoshop CC ή νεώτερες εκδόσεις (λειτουργεί αποκλειστικά σε Windows 10 ή Mac).

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Εξ αποστάσεως παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων με καθηγητή και στα θεωρητικά και στα πρακτικά μαθήματα καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Πρόσβαση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά διαμορφωμένη για εκμάθηση Photoshop με ασκήσεις εξάσκησης και εκπαιδευτικό υλικό.
  • Επιπλέον Video στα Ελληνικά όλων των θεωρητικών μαθημάτων για καλύτερη κατανόηση και αποφυγή δημιουργίας κενών σε περιπτώσεις απουσίας.
  • Συμμετοχή σε online εξέταση για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης (παράβολα εξετάσεων 190€).
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.
  • Έκδοση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού Photoshop από εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα (Δευτέρα - Παρασκευή).
  • Εξατομικευμένη παρακολούθηση προόδου από ειδικευμένους καθηγητές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PHOTOSHOP

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι υποψήφιοι θα εξεταστούν για να αποκτήσουν πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Photoshop από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Τα παράβολα συμμετοχής των εξετάσεων (190€) για την πιστοποίηση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να επεξεργάζονται και να δημιουργούν ψηφιακές εικόνες και γραφικά χρησιμοποιώντας το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στον κόσμο! Παράλληλα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα έγκυρο και ισχυρό πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Photoshop (από αναγνωρισμένο εξεταστικό φορέα του ΕΟΠΠΕΠ).

Με το πέρας του προγράμματος θα αποκτήσετε γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Photoshop CC για οποιαδήποτε χρήση όπως: επεξεργασία επαγγελματικής φωτογραφίας, εικόνες και γραφιστικά για ιστοσελίδες, banners, αφίσες και έντυπα διαφήμισης, ψηφιακές εκτυπώσεις.

Για τη συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται να έχετε εγκατεστημένο το Photoshop (λειτουργεί αποκλειστικά σε Windows 10 ή Mac).

ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Το πρόγραμμα λειτουργεί από το ΚΔΒΜ ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, «Εγκεκριμένος Πάροχος Κατάρτισης από το Υ.ΠΑΙ.Θ ενταγμένος στα μητρώα της Δ.ΥΠ.Α». στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης στα Αυτοχρηματοδοτούμενα Προγράμματα για Ανέργους & Φοιτητές (τηλ 2310328797), το οποίο βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου 150 (γήπεδο Άρη, Ανατολική Θεσσαλονίκη). και στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχή καθοδήγηση από εγκεκριμένους εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης.

Διαβάστε ακόμη: Άνοιξαν οι Αιτήσεις για το Δωρεάν Πρόγραμμα Μαθημάτων πιστοποίησης Autocad για φοιτητές