Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα Photoshop για φοιτητές

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ PHOTOSHOP ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα. Θέσεις Περιορισμένες.

Μέθοδος Παρακολούθησης: Εξ αποστάσεως με καθηγητές


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Φοιτητές (αποδεικτικό φοίτησης) οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, αποκτώντας παράλληλα πιστοποίηση από εγκεκριμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.   

  • Τα παράβολα συμμετοχής των εξετάσεων (190€) για την πιστοποίηση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική. 
  • Για τη συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται να έχετε εγκατεστημένο το Photoshop CC (λειτουργεί αποκλειστικά σε Windows 10 ή Mac). 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Εξ αποστάσεως παρακολούθηση δωρεάν μαθημάτων με καθηγητή και στα θεωρητικά και στα πρακτικά μαθήματα καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος 
  • Πρόσβαση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα ειδικά διαμορφωμένη για εκμάθηση Photoshop με ασκήσεις εξάσκησης και εκπαιδευτικό υλικό.
  • Video στα Ελληνικά όλων των θεωρητικών μαθημάτων για καλύτερη κατανόηση και αποφυγή δημιουργίας κενών σε περιπτώσεις απουσίας.
  • Συμμετοχή σε online εξέταση για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης (παράβολα εξετάσεων 190€).
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.
  • Έκδοση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού Photoshop από εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας.
  • Ευέλικτο πρόγραμμα παρακολούθησης σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα (Δευτέρα - Παρασκευή).
  • Εξατομικευμένη παρακολούθηση προόδου από ειδικευμένους καθηγητές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PHOTOSHOP

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι υποψήφιοι θα εξεταστούν για να αποκτήσουν πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Photoshop από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Τα παράβολα συμμετοχής των εξετάσεων (190€) για την πιστοποίηση επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να επεξεργάζονται και να δημιουργούν ψηφιακές εικόνες και γραφικά χρησιμοποιώντας το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας στον κόσμο! Παράλληλα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα έγκυρο και ισχυρό πιστοποιητικό χρήσης του προγράμματος Photoshop (από αναγνωρισμένο εξεταστικό φορέα του ΕΟΠΠΕΠ).

Με το πέρας του προγράμματος θα αποκτήσετε γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Photoshop CC για οποιαδήποτε χρήση όπως: επεξεργασία επαγγελματικής φωτογραφίας, εικόνες και γραφιστικά για ιστοσελίδες, banners, αφίσες και έντυπα διαφήμισης, ψηφιακές εκτυπώσεις.

Για τη συμμετοχή στα μαθήματα απαιτείται να έχετε εγκατεστημένο το Photoshop (λειτουργεί αποκλειστικά σε Windows 10 ή Mac).


Ενημερωθείτε ακόμη για το Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα AutoCAD για φοιτητές


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr