Αναβολή των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα ενόψει των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Αναβολή των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα ενόψει των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών απέστειλε προς τους Προέδρους όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος ενημέρωση με θέμα τη "Διευκόλυνση των φοιτητών για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις φοιτητικές εκλογές".

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο, στην υπ΄αριθ. 179/16.5.2024 συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπόψη την παρ. 2.4 του άρθρου 17 του Εσωτερικού Κανονισμού του Ιδρύματος (ΦΕΚ 5468/14.9.2023, τ. Β΄), αποφάσισε ομόφωνα ότι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, ημέρα διενέργειας των φοιτητικών εκλογών, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών: Τα «Φοιτητικά Νέα», το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών 2024 σε ζωντανή ροή λεπτό προς λεπτό μέχρι το κλείσιμο της κάλπης (στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και στην Εδική Κατηγορία Φοιτητικές Εκλογές) και φυσικά έπειτα LIVE καταμέτρηση και μετάδοση των Αποτελεσμάτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.