Φοιτητικό Επίδομα 2016: Το Υπουργείο Παιδείας παίρνει πίσω τα περί ηλεκτρονικών αιτήσεων (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Φοιτητικό Επίδομα 2016: Το Υπουργείο Παιδείας παίρνει πίσω τα περί ηλεκτρονικών αιτήσεων (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ υποχρεούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Υπουργείο Παιδείας πήρε πίσω την δήλωση περί "αλλαγής της υφιστάμενης διαδικασίας και δημιουργία κεντρικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των αιτήσεων, με στόχο την απλοποίηση της διαδικασίας τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη συντόμευση του χρόνου καταβολής του επιδόματος" όπως είχε ανακοινώσει πριν ένα μήνα.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, ενημερώνουν τους φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για την χορήγηση του φοιτητικού - στεγαστικού επιδόματος 2016, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται κανονικά στις γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών του αντίστοιχου Πανεπιστημίου - ΤΕΙ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι Προϋποθέσεις, οι Δικαιούχοι και τα Δικαιολογητικά (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Αν είσαι δικαιούχος του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος 2015-2016 και θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για ότι νεότερο ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

Διαβάστε Ακόμη: Το έγγραφο που έστειλε το Υπ. Παιδείας στα Πανεπιστήμια - ΤΕΙ για το Φοιτητικό Επίδομα 2016

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr