50 Υποτροφίες σε Αθλητές από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF

50 Υποτροφίες Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF

Υποτροφίες: 50 Υποτροφίες του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Sorbonne Paris Nord) Φυσικής Αγωγής, στα μέλη της Ε.Ο.Κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF με χαρά ανακοινώνουν την δυνατότητα των αθλητών των ομάδων – μελών της ΕΟΚ για φοίτηση με υποτροφία στο αναγνωρισμένο, πανεπιστημιακό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Sorbone Paris Nord), στην Ελλάδα. 


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!

Συγκεκριμένα, η δράση αφορά σε 50 (πενήντα) υποτροφίες 50% στο Πρόγραμμα «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού - STAPS», οι οποίες θα απονεμηθούν σε αθλητές των ομάδων μελών της Ομοσπονδίας. 

Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής.

Οι Υποτροφίες ισχύουν μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση των σπουδών των Υποτρόφων (1 έως 4 έτη) και καλύπτουν το 50% των διδάκτρων.

Η διάρκεια των σπουδών είναι τριετής ή τετραετής και τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα. Το πτυχίο που απονέμεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών, είναι το Εθνικό Γαλλικό Πτυχίο και αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο ως πτυχίο της Σορβόννης. 

Στην Ελλάδα η αναγνώριση γίνεται από το ΑΤΕΕΝ (πρώην ΣΑΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων δυνάμει του ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄) και δίνει δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Γαλλικό Κολλέγιο IdEF, ακαδημαϊκό συνεργάτη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και οδηγεί σε Πτυχίο Φυσικής Αγωγής.

Σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΕΟΚ, ο Πρόεδρος κύριος Βαγγέλης Λιόλιος και ο Πρόεδρος του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF, Δρ. Στυλιανός Αμαργιανάκης, ανακοίνωσαν και επίσημα την ένταξη του εν λόγω Προγράμματος Υποτροφιών στις δράσεις που προτείνει η Ομοσπονδία στις Ομάδες και τους Αθλητές.  

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με την ΕΘΝΟΑ και το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Πληροφορίες – όροι συμμετοχής: https://www.idef.gr/to-idef/nea/4os-kyklos-ypotrofion-tou-gallikoy-kollegiou-tis-elladas-idef

Περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινήσεις παρέχονται από την ΕΘΝΟΑ:
(210 6878815, 210 6878912)

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr