Υποτροφία, πλήρους φοίτησης, ΠΜΣ Χρηματοοικονομική, Τραπεζική Διοικητική, πανεπιστήμιο πειραιώς, ΠΑΠΕΙ Υποτροφία πλήρους φοίτησης στο ΠΜΣ Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική

Υποτροφία πλήρους φοίτησης στο ΠΜΣ Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική

Χορηγία Υποτροφίας της "GRIVALIA PROPERTIES" για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, με κατεύθυνση «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική», του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι., ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών. Ως Τμήμα, επιδιώκουμε να έχουμε τάξεις με πολύ καλά διαφοροποιημένο «χαρτοφυλάκιο» γνώσεων, εμπειριών και ιδεών.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2016 και θα διαρκέσει  τρία εξάμηνα.  Το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε €5.500.

Η χορηγία θα καλύψει πλήρως τα δίδακτρα του προγράμματος.

Κριτήριο θα αποτελέσει η ακαδημαϊκή επίδοσή του/της  στο προπτυχιακό επίπεδο. Ο φοιτητής/τρια θα πρέπει:

  • να έχει αποκτήσει στο πτυχίο βαθμό οκτώ (8) και άνω ή/και 
  • να ανήκει στο κορυφαίο 10% της τάξης που αποφοίτησε

Επιπλέον, κριτήριο θα αποτελέσει η προσωπικότητα του υποψήφιου υποτρόφου μέσω συνέντευξης που θα πραγματοποιηθεί τόσο από το Πανεπιστήμιο όσο και από την Grivalia Properties.

Η χορηγία της "GRIVALIA PROPERTIES" δίνει ένα ισχυρό μήνυμα ενθάρρυνσης της ακαδημαϊκής προσπάθειας και της αριστείας και μάλιστα στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Περαντωνάκη Ειρήνη στο τηλ. 210 4142323, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Περισσότερες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών