Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης που παίρνουν το φετινό Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας»

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης που παίρνουν το φετινό Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας»

Το βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας "Στέλιου Πηχωρίδη" θεσπίστηκε από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1999 προς τιμήν του καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών Στέλιου Πηχωρίδη, που χάθηκε πρόωρα και ο οποίος εκπροσώπησε με υποδειγματικό τρόπο την έν­νοια του πανεπιστημιακού δασκάλου. Σκοπός του βραβείου είναι να αναδείξει την έμφαση που οφείλει να αποδίδει στην πανεπιστημιακή διδασκαλία κάθε σύγχρονο Πανεπιστήμιο και να επιβραβεύει εκείνα από τα μέλη του που την υπηρετούν με ξεχωριστή ικανότητα και αφοσίωση.

Η τελετή απονομής του Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΗΧΩΡΙΔΗΣ» για το ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023 θα λάβει χώρα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:00 στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9. 

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Το βραβείο θα απονεμηθεί στον κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης & στον κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΚΑΤΟ, Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η τελετή θα προβληθεί ζωντανά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://video.ict.uoc.gr/live/show/458

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr