Πανεπιστήμιο Κρήτης: Συνέδριο για την διαχείριση έργων ΣΔΙΤ των ελληνικών Πανεπιστημίων

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Συνέδριο για την διαχείριση έργων ΣΔΙΤ των ελληνικών Πανεπιστημίων

Στις 16 Μαΐου 2022, στο Αμφιθέατρο Δ7 στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο με αντικείμενο την παρακολούθηση έργων Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα κατά την περίοδο λειτουργίας, με ειδική έμφαση στα έργα ΣΔΙΤ των ελληνικών Πανεπιστημίων.

Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας ΣΔΙΤ, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τεχνογνωσίας ΣΔΙΤ (European PPP Expertise Centre – EPEG), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (European Investment Bank – EIB) καθώς και στελέχη βρετανικών Πανεπιστημίων, τα οποία έχουν υλοποιήσει έργα ΣΔΙΤ φοιτητικών κατοικιών, όπως το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των τριών ελληνικών Πανεπιστημίων, τα οποία υλοποιούν έργα ΣΔΙΤ φοιτητικών κατοικιών και βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, ήτοι του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Διαδικτυακή παρακολούθηση με ταυτόχρονη μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά και τούμπαλιν είναι δυνατή στα παρακάτω στοιχεία:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84091929106

Meeting ID: 840 9192 9106
Passcode: 933108.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr