Μπάνιο με κρύο νερό για τους φοιτητές στις εστίες του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ρέθυμνο

Προβλήματα με το ζεστό νερό στις φοιτητικές εστίες στο Ρέθυμνο αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με μητέρα φοιτητή που διαμένει στις εστίες στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου στο Ρέθυμνο, οι δεκάδες φοιτητές που ζουν στις εστίες, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ζεστό νερό.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι, σύμφωνα με πηγές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, για τη θέρμανση του νερού στις φοιτητικές εστίες, χρησιμοποιούνται ηλιακοί θερμοσίφωνες, όπως αναφέρει το "neakriti".

Όπως είναι φυσικό, το ζεστό νερό δεν μπορεί να φτάσει για όλους τους φοιτητές, ενώ, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα η ηλιοφάνεια, όπως επίσης και οι διακοπές ρεύματος.

Από την πλευρά του Πανεπιστήμιου, πάντως, αναφέρουν πως υπάρχει καθημερινή παρουσία τεχνικού στις εγκαταστάσεις των εστιών, με αποτέλεσμα, όποιο πρόβλημα προκύψει, να επιλύεται αμέσως. Πράγματι, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, εντοπίστηκε ένα πρόβλημα με το ζεστό νερό, ωστόσο αυτό επιλύθηκε.

Έτσι, πέρα από το να… τρέξουν για να προλάβουν το ζεστό νερό, οι φοιτητές που διαμένουν στις εστίες στην περιοχή του Γάλλου, δεν διαθέτουν κάποια άλλη «δικλείδα» προκειμένου να κάνουν μπάνιο, είτε να πλύνουν τα ακόμη και τα χέρια τους με ζεστό νερό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr