16 καθηγητές της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στη λίστα του Stanford

Μέλη ΔΕΠ της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λίστα του Πανεπιστημίου Stanford

O Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γεώργιος Φλούδας, συγχαίρει τους/τις συναδέλφους που περιλαμβάνονται στη λίστα του Πανεπιστημίου του Stanford.

Συγκεκριμένα, Καθηγητές/Καθηγήτριες της ΣΘΕ περιλαμβάνονται στην κατάταξη των κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators» του 2020 που δημοσιεύθηκε από ομάδα Καθηγητών του Stanford University των Η.Π.Α.,1 με βάση τον αντίκτυπο του δημοσιευμένου έργου τους για το σύνολο της καριέρας τους. Στις λίστες αναφέρονται οι κορυφαίοι 100.000 επιστήμονες από όλα τα επιστημονικά πεδία, καθώς και το 2% των κορυφαίων επιστημόνων του επιστημονικού τους υποπεδίου.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η αξιολόγηση βασίστηκε στον αντίκτυπο του ερευνητικού τους έργου (ετερο-αναφορές από τη βάση δεδομένων Scopus).

Η μεγάλη αυτή διεθνής αναγνώριση επιβεβαιώνει την προσήλωση των μελών της Σχολής στην έρευνα και αυτό παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Είναι βέβαιο (με βάση την αντίστοιχη ετήσια έκθεση1) ότι σύντομα και άλλοι συνάδελφοι της ΣΘΕ θα πλαισιώσουν την ίδια λίστα.

Τα μέλη ΔΕΠ της ΣΘΕ είναι τα εξής:

[1] PLoS Biol 18(10): e3000918. https://doi.org/10.1371/journal.pbio.3000918

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών