Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Ψήφισμα της Πρυτανείας για το θάνατο φοιτητή του Ιδρύματος

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Ψήφισμα της Πρυτανείας για το θάνατο φοιτητή του Ιδρύματος

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του φοιτητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Μάριου Σαρακάτσανου, με βαθιά οδύνη, αποφάσισε τα εξής:

  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του
  • Να παραστεί εκπρόσωπος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στην εξόδιο ακολουθία
  • Να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το χρονικό


Θλίψη σκόρπισε στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου του 32χρονου Μάριου Σαρακατσάνου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο

Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Λάρισας-Κοζάνης, λίγο έξω από την Ελασσόνα στο ύψος της Τσαριτσάνης, όταν η μηχανή του 32χρονου συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Άμεσα ο άτυχος Μάριος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Ο 32χρονος γνωστός μουσικός και ιδιοκτήτης μουσικής σχολής, ήταν αρραβωνιαστικός της Τρικαλινής, επίσης μουσικού Δήμητρας Καλλιάρας, κόρης του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου – περιφερειακής συμβούλου Ελένης Αργυροπούλου – Καλλιάρα.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην πόλη των Τρικάλων, καθώς επρόκειτο για δύο αξιαγάπητα παιδιά, με ταλέντο και όνειρα, αναφέρει το TV 10 Θεσσαλίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr