Έφυγε από τη ζωή καθηγητής της Νομικής Αθηνών - Μεσίστια η σημαία στα κτήρια της Σχολής

Έφυγε από τη ζωή καθηγητής της Νομικής Αθηνών - Μεσίστια η σημαία στα κτήρια της Σχολής

Η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με οδύνη πληροφορήθηκε την απώλεια του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ομότιμου Καθηγητή της Νομικής Σχολής.

Ο εκλιπών υπήρξε για πολλά χρόνια ένα από τα επίλεκτα μέλη του διδακτικού, ερευνητικού και επιστημονικού προσωπικού της Σχολής.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Η Νομική Σχολή αποφάσισε, ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την προσφορά του Γεώργιου Νικολόπουλου προς την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα ακόλουθα:     

1. Να αναρτηθεί μεσίστια η Ελληνική σημαία στα κτήρια της Νομικής Σχολής

2. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια των μελών της Σχολής στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

3. Να αναρτηθεί η φωτογραφία του στη Νομική Σχολή.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής και στην ιστοσελίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών