Εντάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Εντάσεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δύο ξεχωριστά επεισόδια έλαβαν χώρα το απόγευμα της Τρίτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» το πρώτο σημειώθηκε στις 16:40 και το δεύτερο στις 19:00.

Ως προς το δεύτερο περιστατικό, ο φοιτητής που δέχθηκε την επίθεση πήγε και κατέθεσε αμέσως μετά, για όλα όσα υπέστη. Πιο αναλυτικά, ο επικεφαλής της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), Βασίλης Αποστολόπουλος, σημειώνει στα «Φοιτητικά Νέα» ότι «Επιτέθηκαν στον Οδυσσέα Βλαχονικολό αντιπρόεδρο της παράταξης στις 19:00 το απόγευμα έξω από τη γραμματεία του τμήματος ΔΕΟΣ 3 αναρχικοί. Του είπαν εσύ είσαι που "βγαίνεις στην τηλεόραση;" Και ξεκίνησαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Ο Οδυσσέας διέφυγε μετά από λίγο. Ο πρύτανης και η αστυνομία έχει ενημερωθεί 20 λεπτά μετά το περιστατικό».

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Για την επίθεση ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες και τα κίνητρά τους.

Ένταση σημειώθηκε και νωρίτερα

Νωρίτερα στις 16:40 το απόγευμα, σημειώθηκε μια ακόμα ένταση και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου της ΑΣΟΕΕ όταν (σύμφωνα με τα λεγόμενα φοιτητή) ένας φοιτητής κόλλησε μια αφίσα, παρευρισκόμενοι του είπαν να την κατεβάσει και όταν ο ίδιος αρνήθηκε τον προπηλάκισαν. 

Στη συνέχεια ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση έφυγε από το πανεπιστήμιο με αίματα στο κεφάλι, αναφέρει φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα».

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο στο σημείο επικρατούσε αναστάτωση.

Το αδιαχώρητο στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Αθηνών - Καθισμένοι ακόμη και στα παράθυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πόρτα" για 2η μέρα σε φοιτητές γιατί δεν χωράνε - "Επιστρέφουμε στα Πανεπιστήμια.. αλλά μας διώχνουν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών