Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόγραμμα Ορκωμοσιών Μαΐου 2022

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόγραμμα Ορκωμοσιών Μαΐου 2022

Οι ορκωμοσίες των νέων αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου περιόδου Μαΐου 2022, για τα τμήματα με έδρα την Κέρκυρα, θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, σε ενιαία τελετή, έμπροσθεν του ναού του Αγίου Γεωργίου, στο Παλαιό Φρούριο, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, και ώρα 18:00 - 22:00, σύμφωνα με το ακόλουθο Πρόγραμμα και με την υποχρεωτική τήρηση κανόνων, απαιτήσεων και διαδικασιών της εκάστοτε ισχύουσας ΚΥΑ κατά της διασποράς της COVID-19.

18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


18:00 -18:15

- Προσφώνηση Πρύτανη
- Απονομή των τιμητικών τίτλων "Φίλου του Ιονίου Πανεπιστημίου"

18:15 -18:30

- Χορωδιακή εκδήλωση-συναυλία από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών Ι.Π.

18:30 - 19:45

- Ορκωμοσία αποφοίτων Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών
- Τμήμα Ιστορίας
- Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας

19:45 - 20:30

- Ορκωμοσία αποφοίτων Σχολής Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών
- Τμήμα Μουσικών Σπουδών
- Τμήμα Τεχνών, Ηχου και Εικόνας

20:30 - 21:30

- Ορκωμοσία αποφοίτων Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας & Πληροφορικής
- Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας
- Τμήμα Πληροφορικής

21:30 - 21:45

- Εκδήλωση από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας.

21:45 - 22:00

- ΠΕΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι φοιτητές θα πρέπει να προσέλθουν μία (1) ώρα νωρίτερα πριν από την τελετή. Θα οδηγούνται στα καθίσματα που προορίζονται για το Τμήμα τους από το προσωπικό των οικείων Τμημάτων του Ιδρύματος.

Σχετικά με τον προγραμματισμό των Τελετών των Τμημάτων των υπολοίπων νησιών, η παρούσα ανακοίνωση θα επικαιροποιηθεί σύντομα με τις αντίστοιχες πληροφορίες.

Στις παραπάνω τελετές θα συμμετάσχουν μόνο διαπιστευμένοι φωτογράφοι.
Συγκεκριμένα:

- Θα χορηγείται μία (1) διαπίστευση ανά φωτογραφικό εργαστήριο, με ανώτατο όριο τα πέντε (5) εργαστήρια (με σειρά προτεραιότητας).
- Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, η φωτογράφιση θα πραγματοποιείται από συγκεκριμένες θέσεις, οι οποίες θα ορίζονται από τους υπαλλήλους του Ιδρύματος.
- Η χρήση του φωτογραφικού εξοπλισμού θα πρέπει να είναι διακριτική και να μην παρεμποδίζει την εκδήλωση.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φωτογράφοι όπως υποβάλουν σχετική αίτηση στο Τμήμα Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Τετάρτη 18/5/2022 (πληροφορίες κα Δ. Καρβούνη, 26610-87608/ κα Α. Ιωακειμίδου 26610-87611). Η διαπίστευση θα παραδίδεται την ημέρα της εκάστοτε τελετής και εφόσον πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr