Έληξε η κατάληψη στη Νομική ΑΠΘ

Έληξε η κατάληψη στη Νομική ΑΠΘ

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Την απόφαση για την λήξη της κατάληψης στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ έλαβαν οι φοιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα», μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο φοιτητικός σύλλογος σήμερα Δευτέρα 29/01. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» η μαραθώνια γενική συνέλευση διήρκεσε 7 ώρες (ξεκίνησε στις 14.30 και ολοκληρώθηκε στις 21.30).

Όπως αναφέρει φοιτητής της Σχολής "Οι φοιτητές της Νομικής εκφράστηκαν ανοιχτά και μαζικά απαιτώντας την οριστική λήξη των καταλήψεων και την επιστροφή στην ακαδημαϊκή ομαλότητα".


Νωρίτερα σήμερα υπήρξε εισαγγελική έρευνα για τις καταλήψεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ερευνώνται μία σειρά από αδικήματα που διώκονται αυτεπαγγέλτως.

Αποτελέσματα Γ.Σ. Σ.Φ. Νομικής:

Πλαίσιο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 331
Πλαίσιο Συντονιστικής Επιτροπής κατάληψης: 309
Ψηφίσαντες: 666

Να υπενθυμιστεί ότι, ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Παναγιώτης Γκλαβίνης είχε ανακοινώσει ότι "Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν κανονικά με φυσική παρουσία στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα, αμέσως μόλις ανοίξει η Σχολή".

Το Πλαίσιο που ψηφίστηκε

Έληξε η κατάληψη στη Νομική ΑΠΘ
Έληξε η κατάληψη στη Νομική ΑΠΘ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr