ΑΠΘ: Εκλέχθηκαν τα έξι εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο διοίκησης / ΟΝΟΜΑΤΑ

Αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής των έξι εσωτερικών μελών, από τους συνολικά 15 υποψηφίους, του Συμβουλίου Διοίκησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι έξι που εκλέχθηκαν είναι ο Στρατός Στυλιανίδης (καθηγητής-αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης), ο Χαράλαμπος Φείδας (καθηγητής τμήματος Γεωλογίας-αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης), ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης (καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών), ο Κυριάκος Αναστασιάδης (καθηγητής Καρδιοχειρουργικής και πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής), ο Απόστολος Αποστολίδης (καθηγητής Γεωπονίας, κοσμήτορας της σχολής Γεωπονίας, Δασοπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος) όπως και ο Γιώργος Ζωγραφίδης (καθηγητής στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική σχολή).

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Στον δεύτερο γύρο, τα έξι εσωτερικά μέλη που εξελέγησαν σήμερα στο Συμβούλιο Διοίκησης θα συνεδριάσουν εκ νέου προκειμένου να εκλέξουν πέντε εξωτερικά μέλη. 

Έτσι, θα συμπληρωθεί το Συμβούλιο που θα αποτελείται από 11 μέλη συνολικά, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκλογή του Πρύτανη, ο οποίος θα είναι ένας από τα έξι εσωτερικά μέλη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr