Τμήμα Φυσικής (ΑΠΘ): Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών και διαδικασία εγγραφών

Τμήμα Φυσικής (ΑΠΘ): Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών και διαδικασία εγγραφών

Το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγχαίρει και καλωσορίζει τους νέους/νέες φοιτητές/τριες του.

Οι εγγραφές στο Τμήμα θα πραγματοποιηθούν μετά την έκδοση σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις ημερομηνίες που θα δοθούν.


  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΑΠΘ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος, θα υπάρχει ανανέωση των ανακοινώσεων για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι σε εφαρμογή της ΚΥΑ 115744/Ζ1/4-9-2020 (ΦΕΚ 3707/4-9-2020, τ. δεύτερο) το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του 1ου εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (σε ολιγομελή τμήματα εγγεγραμμένων φοιτητών).

Καθώς ο αριθμός των φοιτητών στα θεωρητικά μαθήματα του 1ου εξαμήνου είναι μεγαλύτερος του ορίου των 50 φοιτητών, η διεξαγωγή των θεωρητικών μαθημάτων του 1ου εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με εξαίρεση ορισμένων φροντιστηριακών μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία. Η τελική απόφαση για την εξ αποστάσεως διδασκαλία θα ανακοινωθεί μετά από την απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος και έγκρισή της από τη Σύγκλητο.

Κατά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική και θα τηρούνται τα αναγκαία μέτρα προστασίας και κανόνες ασφαλείας. Το πρόγραμμα εργαστηρίου / μαθημάτων και η κατανομή των φοιτητών σε τμήματα θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Την σελίδα ενημέρωσης των Πρωτοετών Φοιτητών 2020-2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΑΠΘ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr