Καλλιτσουνάκη Ειρήνη: Ανάμεσα στην κορυφή των Πανελλαδικών με 19.220 μόρια

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Καλλιτσουνάκη Ειρήνη: Ανάμεσα στην κορυφή των Πανελλαδικών με 19.220 μόρια

Αριστούχοι Πανελληνίων 2024: Η Ειρήνη Καλλιτσουνάκη, απόφοιτος του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου, κατέκτησε μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.220 μόρια. Με την επιτυχία αυτή, εξασφαλίζει την είσοδό της στην πρώτη της επιλογή, τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

"Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου. Κατάφερα να εξασφαλίσω την είσοδο μου στην πρώτη μου επιλογή που είναι η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ", δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα» η Ειρήνη. "Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, το σχολείο μου που είναι το 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου στην προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων".

Η Ειρήνη ανέφερε με υπερηφάνεια: "Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι ο παππούς μου είναι απόφοιτος του ΕΜΠ, συγκεκριμένα του τμήματος των Μεταλλειολόγων Μηχανικών όπου και διακρίθηκε".

Εκτός από άριστη μαθήτρια, η Ειρήνη είναι και αθλήτρια του Ju Jitsu και μέλος της εθνικής ομάδας, έχοντας διακρίσεις που της έδιναν τη δυνατότητα να εισαχθεί χωρίς εξετάσεις σε οποιαδήποτε σχολή της επιλογής της. Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να δώσει Πανελλαδικές, δείχνοντας το ήθος και την επιμονή της. "Η ιδεολογία, το ήθος και τα πιστεύω μου δεν μου επέτρεπαν να μην αγωνιστώ για να αποδείξω την αριστεία μου ακολουθώντας τα χνάρια των δυο μεγαλύτερων αδελφών μου που φοιτούν ήδη στην Ιατρική Αθηνών" λέει στα «Φοιτητικά Νέα».

Η Ειρήνη στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους μελλοντικούς υποψηφίους, ειδικά σε όσους δεν βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα: "Θα ήθελα να πω στους επόμενους υποψήφιους που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους και δεν βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα με τις πολλές ευκαιρίες ότι ο σκληρός αγώνας και η επιμονή μαζί με τη βοήθεια καλών καθηγητών μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα."

Τέλος, η Ειρήνη εξέφρασε τις ευχαριστίες της μέσω του «Φοιτητικά Νέα» προς την καθηγήτρια Φυσικής: "Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τη φυσικό μου Ζωή Χιωτάκη η οποία μου έδωσε τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχω τη διάκριση αυτή ακόμα και σε τόσο δύσκολα θέματα."

Η επιτυχία της Ειρήνης Καλλιτσουνάκη αποτελεί έμπνευση για όλους τους μαθητές που αγωνίζονται να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση όλα είναι δυνατά.

Τα «Φοιτητικά Νέα» εύχονται στην Ειρήνη κάθε νίκη και Καλή Σταδιοδρομία!

Πρώτοι των Πρώτων Πανελλήνιες 2024

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλαδικές, Μηχανογραφικό, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων, Ενημέρωση Νεοεισαχθέντων Φοιτητών πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2024 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2024.