Τα Θέματα, Λύσεις των Πανελληνίων 2024 στα «Φοιτητικά Νέα»

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Τα Θέματα και οι Λύσεις των Πανελληνίων 2024 στα «Φοιτητικά Νέα»

Πανελλήνιες 2024: Δείτε παρακάτω πως θα ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις των Πανελληνίων 2024. Οι Υποψήφιοι των Πανελληνίων 2024 οδηγούνται στα θρανία για να διεκδικήσουν μια θέση σε μια Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο ακριβής αριθμός των υποψηφίων που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο αριθμός αυτός θα είναι περίπου ίδιος με τον περσινό, θα ανέλθει δηλαδή περίπου στις 90.000.

Με την εξέταση του μαθήματος των Νέων Ελληνικών ξεκινούν οι Πανελλήνιες 2024 τα ΕΠΑΛ την Πέμπτη 30 Μαΐου. Μια ημέρα αργότερα (31/05) ξεκινούν οι εξετάσεις στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) της χώρας με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Πανελληνίων 2024

Οι Πανελλήνιες ξεκινούν στις 08:30, ώρα κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ο συνολικός αριθμός των εισακτέων (δηλ. πρωτοετών φοιτητών) για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα ανέλθει σε 68.851, έναντι 68.574 θέσεων που ανήλθαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Δείτε εδώ τον πίνακα με τις θέσεις ανά Τμήμα/Σχολή Πανεπιστημίου.

Θέματα και Λύσεις των Πανελληνίων 2024

Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα δημοσιεύουν καθημερινά, σε άμεσο χρόνο, τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις κάθε μαθήματος μετά την κάθε εξέταση, στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία Πανελλήνιες 2024

Πιο αναλυτικά, τα «Φοιτητικά Νέα», συμμεριζόμενο και φέτος το μεγάλο ενδιαφέρον υποψηφίων, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. 

Μείνετε συντονισμένοι στα foititikanea.gr για να μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στη σελίδα με τη ροή των ΘΕΜΑΤΩΝ και πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στη σελίδα με τη ροή των προτεινόμενων Λύσεων.


Πανελλήνιες και Άγχος