Πρώτοι των πρώτων στο Υπουργείο Παιδείας / ΦΩΤΟ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου υποδέχθηκε στο ΥΠΑΙΘΑ δύο αριστεύσαντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

Στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου υποδέχθηκε τη Ζωή Λουκά και τον Φίλιππο Φούφα, δύο παιδιά που με κόπο και αφοσίωση αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023.

Η Ζωή θα σπουδάσει στην Ιατρική Αθηνών και ο Φίλιππος στη Νομική Αθηνών.

Η κ. Μιχαηλίδου επεσήμανε ότι τα δύο παιδιά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους συνομηλίκούς τους αλλά και για όλες και όλους εμάς και μαζί μοιραστήκαμε σκέψεις, προβληματισμούς, φοιτητικές ιστορίες και όνειρα για τα επόμενα βήματά τους. Τέλος, η υφυπουργός τους χάρισε δύο βιβλία για την καλή αρχή! «Οι ιστορίες ενός γιατρού» του Γουίλιαμς Γουίλιαμ - Κάρλος για τη Ζωή και ο «Ο δικηγόρος» του Τρύφωνα Κουταλίδη για τον Φίλιππο, με την ευχή να βρουν κάτι από τον εαυτό τους σε αυτά.

Φίλιππος Φούφας

Ο πρώτος των πρώτων, όλων των εποχών.. με 20.000 μόρια στο 1ο επιστημονικό πεδίο! (20 στα Αρχαία Ελληνικά, 20 στα Λατινικά, 20 στην Ιστορία, 20 και στη Νεοελληνική Γλώσσα). Κατάφερε να πάρει το απόλυτο 20 σε όλα τα μαθήματα, να συγκεντρώσει 20.000 μόρια και να σπάσει κάθε ρεκόρ. Ο Φίλιππος Φούφας βαθμολογήθηκε με 100/100 και από τους 8 εκπαιδευτικούς που βαθμολόγησαν τα γραπτά του στις πανελλαδικές εξετάσεις. Περισσότερα εδώ.

Ζωή Λουκά

Ζαλίζουν οι βαθμοί της Ζωής Λουκά, της πρώτης μεταξύ των πρώτων στην σκληρή μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2023.

Η Ζωή Λουκά συγκέντρωσε 19.826 μόρια και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρώτη των πρώτων«19,7 Έκθεση, 20 Βιολογία, 19,6 Χημεία, 20 Φυσική. (…) Ήταν κάτι απρόσμενο, είμαι περήφανη και δικαιωμένη» είπε ίδια. Τόνισε ακόμη ότι το συστηματικό διάβασμα ήταν αυτό που τη βοήθησε για να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Πρώτοι των πρώτων στο Υπουργείο Παιδείας / ΦΩΤΟ

Τράπεζα θεμάτων και ενσωματωμένες Πανελλήνιες για το εθνικό απολυτήριο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.