Υπολογισμός Μορίων 2020: Η εφαρμογή υπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας

Υπολογισμός Μορίων 2020: Η εφαρμογή υπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας

Μόρια Υπολογισμός 2020: Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 αναμένεται να αναρτηθούν τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 στα μαθήματα που έχουν εξεταστεί. Τα αποτελέσματα θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Πάτησε ΕΔΩ για να μείνεις ενημερωμένος για όλα νέα που θα σε αφορούν μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών!


Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υπολογίζουν τα μόρια που προκύπτουν από τη βαθμολογία τους από την επίσημη εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας εδώ (μόλις αυτή ενεργοποιηθεί -εντός της ημέρας-).

Υπολόγισε τα Μόρια σου ΕΔΩ

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τα Μηχανογραφικά 2020 μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr