Διαδραστικός χάρτης με όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα

Διαδραστικός χάρτης με όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα

Πρωτοετείς Φοιτητές 2019-2020: Δείτε παρακάτω διαδραστικό χάρτη με όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα που βρίσκονται σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν παρακάτω για το πώς διαμορφώνεται ο νέος ακαδημαϊκός χάρτης με όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της χώρας μετά την κατάργηση των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ).

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε σημείο του χάρτη, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα Πανεπιστημιακά Τμήματα και τις Πανεπιστημιακές Σχολές που εδρεύουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Ο χάρτης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών