Μηχανογραφικό 2016: Προσοχή! Σημαντική αλλαγή σε δύο τμήματα ΑΕΙ

Δύο σημαντικές αλλαές πραγματοποιήθηκαν σε δύο τμήματα ΑΕΙ: Πιο συγκεκριμένα σε τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης όπως επίσης και σε τμήμα του ΤΕΙ Αθήνας λίγο πριν την τελική ημερομηνία 8 Ιουλίου 2016 όπου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων πρέπει να έχουν καταθέσει το μηχανογραφικό τους.

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και εξομοιώθηκε πλήρως και ως προς κάθε συνέπεια με τα ομότιτλα τμήματα του ΕΜΠ, του ΑΠΘ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Προεδρικό Διάταγμα της μετονομασίας δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, εν μέσω της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών από τους υποψήφιους, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει στις 8 Ιουλίου 2016.

Οι νέοι φοιτητές που θα εισαχθούν στο Τμήμα ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης το Σεπτέμβριο του 2016 θα λάβουν τον τίτλο σπουδών του νέου Τμήματος, δηλαδή θα αποφοιτήσουν ως Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών.

Καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόφασή των υποψηφίων για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι, ακόμα και αν έχουν οριστικοποιήσει το Μ.Δ., μπορούν με αίτηση στο Λύκειό τους να αναιρέσουν το οριστικοποιημένο Μ.Δ. και να υποβάλουν νέο μέσα στην προθεσμία υποβολής.

Επίσης το Τμήμα Ραδιολογίας - Ακτινολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας μετονομάστηκε σε Τμήμα Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας χωρίς μεταβολή του γνωστικού του αντικειμένου (περισσότερα δείτε εδώ).

Είσαι Υποψήφιος Πρωτοετής Φοιτητής 2016-2017;

Γίνε μέλος στην σελίδα «Ενημέρωση Πρωτοετών Φοιτητών 2016-2017», ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ την, για να ενημερώνεσαι καθημερινά και μέσω Facebook για όλα τα τελευταία νέα που σε αφορούν!

Όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr