Ξεκινά η οριστικοποίηση των Μηχανογραφικών 2016

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι για να ενημερώνεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως:

Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα μπορούν οι υποψήφιοι να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο με τις επιλογές τους για την εισαγωγή στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση (http://exams.it.minedu.gov.gr), οι υποψήφιοι μπορούσαν ήδη να επεξεργάζονται σε πρώτο στάδιο τις προτιμήσεις τους,τις οποίες καλούνται πλέον να «κλειδώσουν» μέχρι τις 8 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι, με την ηλεκτρονική υποβολή και οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους, θα αποκτήσουν το δικό τους, μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Σημειώνεται, ότι μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση δεδομένων του υπουργείου Παιδείας και δεν θα είναι δυνατή καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Όπως έχει ανακοινωθεί, σήμερα η εφαρμογή "Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου" δεν είναι διαθέσιμη λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών.

Είσαι Υποψήφιος Πρωτοετής Φοιτητής 2016-2017;

Γίνε μέλος στην σελίδα «Ενημέρωση Πρωτοετών Φοιτητών 2016-2017», ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ την, για να ενημερώνεσαι καθημερινά και μέσω Facebook για όλα τα τελευταία νέα που σε αφορούν!

Όλα τα τελευταία νέα για το Μηχανογραφικό 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr