Φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο πλευρό του Συλλόγου των Παραπληγικών Λαμίας

Συμβολική εθελοντική δράση των Φοιτητών του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες του χρόνου με στόχο την συλλογή 4000 καπακιών, για την προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Στην εθελοντική αυτή δράση, δημιουργήθηκε ειδικό διαφημιστικό spot και αφίσα από τους Φοιτητές του Τμήματος οι οποίοι σε συνεργασία με όλο το προσωπικό και τους υπόλοιπους φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, κατάφεραν να τριπλασιάσουν τον στόχο τους και να μαζέψουν 12.000 καπάκια. Η παράδοση των καπακιών έγινε χθες Παρασκευή 10.01.2014 στον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Λαμίας κ. Καλαμάτα Δημήτριο από τους Φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και την Πρόεδρο κ. Καπρέλη Ελένη.

Οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στέκονται δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και σας καλούν, να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια του Συλλόγου Παραπληγικών Λαμίας, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, για να διατεθούν αναπηρικά αμαξίδια και άλλος χρήσιμος ιατρικός εξοπλισμός σε άτομα που τα έχουν ανάγκη, για να διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr