Ελένη Αντωνοπούλου,ΤΕΙ,εγγόνια,vaseis 2015, βάσεις 2015 Γιαγιά με δύο εγγόνια μπήκε πρώτη στα ΤΕΙ [εικόνα]

Γιαγιά με δύο εγγόνια μπήκε πρώτη στα ΤΕΙ [εικόνα]

Μπορεί να είναι γιαγιά, με δύο εγγόνια και τρία παιδιά, αλλά αυτό δεν την πτόησε καθόλου: Διάβασε και μπήκε πρώτη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας.

Φαίνεται απίστευτο , αλλά η θέληση της Ελένης Αντωνοπούλου ήταν τέτοια που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο στην προσπάθειά της να σπουδάσει , έστω κι αν θα είναι η μεγαλύτερη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Πάτρας όπου πέτυχε.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Διαβάστε ακόμη: Ο Αφρικανός πρόσφυγας που αρίστευσε με 19,8 στις πανελλαδικές - Σε ποια σχολή πέρασε!

Οπως αναφέρει το tempo24 η απόφαση της Ελένης Αντωνοπούλου να σπουδάσει ήταν ένα όνειρο που διατηρούσε επί χρόνια. Από την εποχή που σταμάτησε το σχολείο, καθώς παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία.

Είσαι φοιτητής και θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για τα σημαντικότερα φοιτητικά νέα; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Ωστόσο, αργότερα και παρότι είχε 3 παιδιά αποφάσισε να συνεχίσει για να πάρει το απολυτήριο του σχολείου, που ήταν και ο μεγάλος της καημός.

Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλή, έχοντας μάλιστα υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα, στο Εσπερινό Λύκειο όπου φοιτούσε. Αυτό ήταν και το ερέθισμα για να διαβάσει για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Αλλωστε η στήριξη που είχε από τον σύζυγό της και τα παιδιά της ήταν θερμή.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ετσι από σήμερα το πρωί η οικογένεια έχει ως μέλος μια φοιτήτρια 51 ετών με τρία παιδιά και δύο εγγόνια και άπαντες γλεντούν την μεγάλη επιτυχία. Εως και η μια της κόρη που βρισκόταν σε διακοπές , όταν πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός της μαμάς, επέστρεψε στην Πάτρα για να γιορτάσει μαζί της.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών