Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Πάτρας!

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Πάτρας!

Σε κατάληψη βρίσκεται από το πρωί η κεντρική διοίκηση, οι οικονομικές υπηρεσίες και το τμήμα προσωπικού του ΤΕΙ Πάτρας, από το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της ΣΤΕ Πάτρας.

Όπως αναφέρουν οι φοιτητές σε σχετική ανακοίνωση που απέστειλαν στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr:

Από το πρωί σήμερα βρίσκεται σε κατάληψη η κεντρική διοίκηση, οι οικονομικές υπηρεσίες και το τμήμα προσωπικού του ΤΕΙ Πάτρας, από το Δ.Σ. και μέλη του συλλόγου μας.

Υπερασπιζόμαστε τις αποφάσεις μας να παλέψουμε μέχρι τέλους για να καταργηθεί το όριο δήλωσης μαθημάτων. Γι αυτό και προχωράμε σε προειδοποιητική κατάληψη σήμερα.

Οι απαντήσεις που πήραμε από την σύγκλητο το ΤΕΙ την Παρασκευή 16 Μάρτη ήταν ενάντια στα συμφέροντα των φοιτητών. Την ίδια ώρα που κάνουμε μάθημα σε απαράδεκτες αίθουσες, τα εργαστηριά μας δεν έχουν εξοπλισμό και προσωπικό, την ίδια ώρα που υπάρχουν απλήρωτοι Πανεπισττημιακοί υπότροφοι, η σύγκλητος είχε το θράσος να μας πει ότι το όριο δήλωσης ανεβάζει την ποιότητα σπουδών μας!

Απαιτούμε από την σύγκλητο να συνεδριάσει άμεσα και να ικανοποιήσει το κοινό αίτημα όλων των φοιτητών της ΣΤΕ και της ΣΕΥΠ.

Καλούμε όλα τα έτη να πάρουν μέρος στον αγώνα. Να γίνουν συνελεύσεις ετών προκειμένου να ενισχυθεί ο αγώνας μας με αποφάσεις από τα ίδια τα έτη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr