FoititikaNea Newsroom
Πρωτοετείς Φοιτητές

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιβράβευσης πρωτοετών φοιτητών από τα ΕΛΠΕ

Πρωτοετείς Φοιτητές: Επιβράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και AΤΕΙ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 απο τα ΕΛΠΕ. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ), στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιεί για 12η συνεχή χρονιά, επιβραβεύει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εντός ελληνικής επικράτειας.

Η επιβράβευση αφορά αποκλειστικά και μόνο αποφοίτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων ή Επαγγελματικών Λυκείων του 2019, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων ή μέσω ειδικών κατηγοριών και απευθύνεται:


Για να αξιολογηθούν τα στοιχεία των φοιτητών και να συμπεριληφθούν στην τελική λίστα των δικαιούχων, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από όλα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα εξεταστούν από επιτροπή στελεχών της εταιρείας.

Η τελική λίστα των δικαιούχων θα αναρτηθεί στις εγκαταστάσεις και στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.helpe.gr

Διευκρινίζεται ότι τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.