FoititikaNea Newsroom
Πρακτική Άσκηση

Πρακτική Άσκηση για φοιτητές στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Πρακτική Άσκηση 2019: Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνογνωσίας, το Επιστημονικό πάρκο Πατρών ενδιαφέρεται να απασχολήσει φοιτητές/σπουδαστές οποιουδήποτε τμήματος με σκοπό να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους και να εκπαιδευτούν στο αντικείμενο των σπουδών τους.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Αρμοδιότητες στα πλαίσια πρακτικής άσκησης του φοιτητή

Κριτήρια επιλεξιμότητας

Επιθυμητό προφίλ υποψήφιου ασκούμενου

Το ΕΠΠ προσφέρει

Social Media & Digital Marketing

Περιγραφή θέσης Πρακτικής Άσκησης

Το Επιστημονικό Πάρκο Πάτρας αναζητεί έναν ενθουσιώδη φοιτητή που θα αναλάβει την ευθύνη για τη παρακολούθηση και ενημέρωση των Social Media και η παρουσία του θα συμβάλλει στην ανανέωση των επικοινωνιακών υπηρεσιών του ΕΠΠ.

Ο φοιτητής θα έχει την ευκαίρια πραγματοποιήσει τη πρακτική του άσκηση στο Digital Marketing (Social Media, Google AdWords Campaigns, video ενέργειες, διαχείριση πλαφορμών ) με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών του ΕΠΠ.

Αρμοδιότητες στα πλαίσια πρακτικής άσκησης του φοιτητή

Κριτήρια επιλεξιμότητας

Επιθυμητό προφίλ υποψήφιου ασκούμενου

Το ΕΠΠ προσφέρει

Περιγραφή θέσης Πρακτικής Άσκησης

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών ενδιαφέρεται να απασχολήσει τελειόφοιτο/η σπουδαστή/α Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ. με κατεύθυνση: Διοίκησης & Οικονομίας, Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων για πρακτική άσκηση Οργάνωσης & Διοίκησης γραφείου - Λογιστικής & Οικονομικής Διαχείρισης.

Αρμοδιότητες:

Απαραίτητα προσόντα

Δεξιότητες

Το Επιστημονικό Πάρκο προσφέρει

Πληροφορίες  - Αποστολή Βιογραφικών : Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κάνοντας αναφορά στον Κωδικό Θέσης Πρακτικής: AdminFin2019.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.