Υποτροφίες του κρατικού Πανεπιστημίου Ερεβάν της Αρμενίας (2023-2024)

Υποτροφίες του κρατικού Πανεπιστημίου Ερεβάν της Αρμενίας, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

ΥποτροφίεςΔιά του παρόντος ανακοινώνεται πρόγραμμα υποτροφιών τις οποίες χορηγεί το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Ερεβάν (Yerevan State University) σε ξένους φοιτητές, αγγλόφωνων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Οι υποτροφίες καλύπτουν είτε ολόκληρο, είτε μέρος (έως το 60%) του κόστους των διδάκτρων καθώς και τη διαμονή στις εστίες του Πανεπιστημίου.Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το χρονικό διάστημα 20 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το χρονικό διάστημα 20 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.


Το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και περαιτέρω πληροφορίες πέραν αυτών που αναφέρονται στα επισυναπτόμενα έγγραφα.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr