FoititikaNea Newsroom
Πανεπιστήμιο Πατρών

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Πατρών και ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας προχωρούν από κοινού σε απόφαση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή κατά του πολυνομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Σε ανακοίνωση που απέστειλαν στα «Φοιτητικά Νέα» αναφέρουν:


"Οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΤΕΦ, ΣΕΥΠ, ΣΔΟ ΤΕΙ Πάτρας και Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Φαρμακευτικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Πολιτικών Μηχανικών, Φυσικού, Μαθηματικού, Γεωλογικού, Θεατρικών Σπουδών, καλούν κάθε φοιτητή και σπουδαστή να δώσει απάντηση στην Κυβέρνηση που φέρνει Πολυνομοσχέδιο «σκούπα», και το ψηφίζει με “fast track” διαδικασίες τη Μεγάλη Δευτέρα. Νομοσχέδιο που υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις σπουδές μας και εμπορευματοποιεί ακόμα περισσότερο την μόρφωση. Πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε από κοινού με φοιτητικούς και σπουδαστικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Δευτέρα 22/4 στις 18:30 όπου θα ψηφίζεται το Νομοσχέδιο. Εμείς διεκδικούμε ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας και δουλειά με δικαιώματα και δεν κάνουμε πίσω από αυτό. Να μην περάσει το Νομοσχέδιο.

Διεκδικούμε:

Για την συμμετοχή στην συγκέντρωση θα φύγουν λεωφορεία από την Πάτρα στις 13:00 από την πλατεία Τριών Συμμάχων. Όποιος θέλει να συμμετάσχει για πληροφορίες : 6945572763 (Βασίλης)".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.