FoititikaNea Newsroom
Πανελλήνιες 2021

Πανελλαδικές 2021: Χρήσιμες Συμβουλές από τα "Φροντιστήρια Πουκαμισάς" και τα "Φοιτητικά Νέα"

Πανελλήνιες 2021: Συμβουλές για τους Μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 από τον Όμιλο Φροντιστηρίων "Πουκαμισάς" σε συνεργασία με τα «Φοιτητικά Νέα».

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία ευκαιρία για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας· σίγουρα, όμως, δεν είναι η μόνη. Συνεπώς, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτές τις Εξετάσεις με ηρεμία και, σε καμία περίπτωση, να μη δημιουργείτε στο μυαλό σας τον μύθο ότι από αυτές μονάχα εξαρτάται το μέλλον και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία.


Επιπλέον, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία εκπαιδευτική δοκιμασία ανάλογη με αυτές που έχετε αντιμετωπίσει τόσα χρόνια στη σχολική σας διαδρομή αλλά και στις εξετάσεις γλωσσομάθειας· συνεπώς, είναι οικεία και όχι κάτι πρωτόγνωρο. 

Το μυστικό, θα μπορούσαμε να πούμε, είναι να συμμετέχετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σκεπτόμενοι θετικά, κάτι που είναι βέβαιο ότι βοηθά να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία στη ζωή μας με αισιοδοξία, πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα. 

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της υγειονομικής κρίσης και της πανδημίας είναι απόλυτη ανάγκη να γνωρίζετε το σχετικό πρωτόκολλο για τα self-test αλλά και όλα τα μέτρα που προβλέπονται. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την ασφαλή συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που βρίσκονται αναρτημένες εδώ.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να καταγράψουμε και να συνοψίσουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές, μπορούμε να αναφέρουμε τις εξής:

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΩΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

- Ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή χειρόγραφη βεβαίωση της δήλωσης του self-test σύμφωνα με τις οδηγίες της πλατφόρμας selftesting.gov.gr

- Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο

- Δελτίο εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων (καρτελάκι)

- Τρία στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος), μολύβι, γόμα και ξύστρα

- Γεωμετρικά όργανα, όπου χρειάζονται

- Ένα μπουκαλάκι με νερό ή χυμό

- Ένα ρολόι χειρός, ώστε να διαχειριζόμαστε σωστά τον χρόνο μας κατά τη διάρκεια της εξέτασης (όχι smartwatch)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπληρώνουμε το μηχανογραφικό μας δελτίο με τη συμβουλευτική υποστήριξη των καθηγητών και των φροντιστών μας.

Η συμβουλή μας είναι να αντιμετωπίσετε αυτές τις Εξετάσεις ως μία ακόμα εμπειρία στη ζωή σας, και μάλιστα διδακτική και δημιουργική, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Οι ευκαιρίες στη ζωή μας είναι πραγματικά ανεξάντλητες, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να τις κυνηγήσουμε και να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.

Σας ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία!




Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.