Μείωση 20% στα δίδακτρα του ΕΑΠ - Ποιους φοιτητές αφορά!

Μείωση 20% στα δίδακτρα του ΕΑΠ - Ποιους φοιτητές αφορά

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, αποφάσισε όπως εγκρίνει μείωση 20% επί του συνόλου της οικονομικής συμμετοχής των φοιτητών που ανήκουν στην ίδια οικογένεια και σπουδάζουν παράλληλα σε Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, αφορά συζύγους, γονείς με άγαμα παιδιά που συνεχίζουν να ανήκουν στην πατρική οικογένεια χωρίς να διαθέτουν δικά τους εισοδήματα καθώς  και αδέλφια που ανήκουν στην πατρική οικογένεια και δε διαθέτουν δικά τους εισοδήματα.


Περισσότερα νέα για το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν στο Γραφείο Υποτροφιών έως τις 29/07/2016:

  1. πρόσφατο (του τελευταίου εξαμήνου) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης  
  2. εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2014,
  3. Όσοι φοιτητές δεν είχαν υποχρέωση να υποβάλουν φορολογική δήλωση  φορολογικού έτους 2014 οφείλουν να προσκομίσουν Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1589/96 που θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής τους και θα αναγράφεται ότι: «δεν είχα υποχρέωση να υποβάλλω φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2014»
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του νόμου 1599/86, όπου θα αναφέρονται τα μέλη της οικογένειάς τους, που φοιτούν παράλληλα με αυτούς, καθώς και το πρόγραμμα σπουδών που παρακολουθεί ο καθένας. 

Διαβάστε ακόμη: Ενημέρωση φοιτητών ΕΑΠ για αποστολή διδακτικού υλικού 2016

Είσαι Φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου;

Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΕΑΠ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr